خانه » درباره من
لوگو سایت درر | حجت محمدآبادی

درباره من

دعای سلامتی و فرج امام زمان

اینجانب حجت محمدآبادی، متولد نیشابور و ساکن ارض اقدس رضوی هستم و سایت درر دفترچه‌یادداشت شخصی مجازی من است.

جهت تماس با من از فرم این صفحه استفاده کنید

رزومه

حجت محمدآبادی سال ۱۳۷۶ وارد حوزه علمیه خراسان شد و دروس مقدماتی را در مدرسه علمیه اهل‌البیت(علیهم‌السلام) آغازید.

دروس سطح یک (صرف، نحو، منطق، بلاغت، لمعه و اصول) را در مدرسه اهل‌البیت(علیهم‌السلام) آموخت و برای فراگیری احکام و عقاید در دروس مدرسه حاج آقای موسوی‌نژاد(رحمه‌الله) شرکت کرد.

هم‌زمان با اتمام سطح یک، تدریس را در مدرسه اهل‌البیت و برخی مجموعه‌های دیگر شروع کرد.

سطح دو و سه (رسائل، مکاسب، کفایه) را در مدرسه اهل‌البیت و مؤسسه ثامن‌الائمه و مؤسسه دارالعلم گذراند.

در سال ۱۳۸۶ برای تدریس منطق و سیوطی در مدرسه تازه‌تجدید حضرت ولی‌عصر(عج) به شهر رودان واقع در استان هرمزگان رفت.

در سال ۱۳۸۶ کتاب «منطق نموداری» را توسط انتشارات دارالفکر منتشر ساخت.

برای سطح چهار (خارج اصول و فقه) از محضر آیات عظام: سید مهدی خلخالی، سید حسن مرتضوی، شیخ مهدی مروارید و برخی دیگر از آقایان بهره برد.

از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۴ در بخش پاسخ‌گویی به سؤالات شرعی دفتر آیت‌الله مصباح موسوی(رحمه‌الله) فعالیت داشت.

در سال ۱۳۹۱ تدوین احکام نموداری را شروع کرده و برای مدتی با سید مصطفی سجادی، احکام کتاب «المسائل المنتخبة» را برای زیرنویس در شبکه ماهواره‌ای هادی‌تی‌وی تقطیع و ترجمه و روان‌نگاری می‌کرد.

در سال ۱۳۹۳ کتاب «حلیة‌المتقین» مرحوم علامه مجلسی را با ویراستی کاملاً متفاوت با نام «سبک زندگی برتر» منتشر ساخت.

از سال ۱۳۹۳ سمت سردبیری نشریه پیام اهل‌بیت را به‌عهده گرفت و در همان سال، سایت نشریه و سایت گالری مدرسه را راه‌اندازی شد.

در سال ۱۳۹۴ ویراست دوم کتاب «منطق نموداری» را توسط انتشارات شفا منتشر ساخت.

از سال ۱۳۹۴ مسئولیت بخش پژوهش و رابط فرهنگی مدرسه اهل‌البیت را پذیرفت.

در سال ۱۳۹۵ شرح دعای عصر غیبت را با نام «غروب غیبت» توسط انتشارات دلیل‌ما منتشر کرد.

در سال ۱۳۹۵ چاپ دوم «سبک زندگی برتر» را با کمی تغییر در جلد و صفحات آغازین به‌چاپ رساند.

از سال ۱۳۹۵ یکسری کتاب‌ها و برنامه‌ها نظیر «رساله جامع آیت‌الله سیستانی و تقویم قمردرعقرب و…» را در قالب اپلیکیشن اندرویدی ارائه داد.

از سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ برای تدریس در مدرسه تازه‌تأسیس اهل‌بیت(ع) به شهر قلعه‌گنج واقع در جنوب استان کرمان رفت.

در سال ۱۳۹۹ بخش «المصباح احکام» دفتر آیت‌الله مصباح موسوی را راه‌اندازی و مدیریت آن را بر عهده گرفت.

در سال ۱۴۰۱ اپلیکیشن «احکام جامع» را به‌عنوان جایگزین برنامه «رساله جامع» با سبک و امکانات نوین تولید کرد. سایر برنامه‌های قبلی نیز با سبک جدید بازتولید شدند.

نمی‌دانم تا کدامین قلۀ اهدافم صعود خواهم کرد؛ اما بی‌وقفه به‌سوی آخرینش در حرکتم

أتمِمْ عَلَیَّ نُورکَ یا هادیَ المُضلّین


تألیفات

آثار منتشرشده از حجت محمدآبادی

manteq-nemudari-smal
۱۳۸۶منطق نموداریخلاصه‌ای جامع و نموداری از کتاب منطق مرحوم مظفر
helyah-al-mottaqin-smal
۱۳۹۳سبک زندگی برتربازنویسی کتاب حلیه المتقین علامه محمدباقر مجلسی
Manteqe-Nemudari2-smal
۱۳۹۴منطق نموداریشرحی نموداری بر المنطق مرحوم مظفر «چاپ۲ ویراست۲»
Ghorub-Gheybat-smal
۱۳۹۵ غروب غیبت شرحی مختصر بر دعای عصر غیبت
sabke-zendegi-bartar2
۱۳۹۵سبک زندگی برتربازنویسی کتاب حلیه المتقین «چاپ۲»
۱۴۰۱ سبک زندگی برتر بازنویسی کتاب حلیه المتقین «چاپ۳ ویراست۲»
۱۴۰۲سبک زندگی برترانتشار نسخه دیجیتال کامل

سایت‌داری و مدیریت سایت

نظر به ضرورت فعالیت در رسانه و فضای مجازی، اینجانب بخشی از فعالیت‌های روزانه خود را به پرکردن خلأهای این عرصه گماشتم که به‌اختصار به بخش سایت‌داری اشاره می‌شود (محتوایی که در ادامه می‌آید، بیشتر، خاطرات من است و چندان به‌کار دیگران نمی‌آید که وقت خود را برای آن صرف کنند).

وبلاگ کتاب‌موبایل.بلاگفا

thaniashar_240

سال ۱۳۸۶ آغازی بود برای یک تحول مفید در دنیای مجازی. در این سال حامد عبدالله‌پور نرم‌افزار اف‌بوک (fBook) را به علاقه‌مندان کتاب و مطالعه ارائه داد که با آن می‌شد متن الکترونی را به کتاب‌موبایل با پسوند jar تبدیل کرد.

یاسر رجبی نیز نرم‌افزار پرنیان (Parnian) را ارائه داد که دارای استایل زیباتر؛ اما امکانات کمتر بود. این اقدام، شروعی بود برای یک حرکت بی‌انتها که همچنان رو به پیشرفت‌های فوق‌العاده است.

با توجه به آغاز کار کتاب‌موبایل و نبود مرجعی جامع برای دریافت کتاب‌های موبایلی، اواخر سال ۱۳۸۷ وبلاگ کتاب‌موبایل (KetabMobile.blogfa.com) را با بیش از پنجاه موضوع متنوع ایجاد کرده و کتاب‌هایی را که می‌ساختم یا مفید می‌یافتم در آنجا قرار دادم، که با استقبال خوبی روبه‌رو شد.

نخستین فایلی که در سایت قرار دادم، کتاب زندگانی جناب سلمان فارسی، نوشته علامه جعفرمرتضی عاملی بود که با اف‌بوک ساخته بودم. و همچنین کتاب بیوگرافی چهارده معصوم را برای مقایسه اف‌بوک و پرنیان، با هر دو نرم‌افزار ساختم.

در مهرماه ۱۳۸۸ (نمی‌دانم چرا؟! شاید به‌جهت کوچک‌کردن نام دامنه) محتوای وبلاگ به سی‌بوک (cbook.blogfa.com) منتقل شد!

سایت ثانی‌عشر.کام

در ۱۳۸۸.۰۷.۱۹ برابر ۲۰۰۹.۱۰.۱۱ دامین ثانی‌عشر (thaniashar.com) را از هاست ملت خریدم و با سیستم مدیریت محتوای دیتالایف فعالیت‌های موبایلی را ادامه دادم؛ اما ضعف هاستینگ و سیستم مدیریت، باعث شد پیش از یک‌سال، این سایت نیز تعطیل شود!

سایت کتاب‌موبایل.کام

کتاب موبایل

در تاریخ ۱۳۸۹.۰۴.۰۶ دامنه کتاب‌موبایل‌ (KetabMobile.com) را از شرکت نگاه روشن پارس خریده و با سیستم مدیریت محتوای قدرتمند وردپرس فعالیت خودم را از سر گرفتم. چند ماه بعد، دامنه (KetabMobile.ir) را نیز گرفتم.

فعالیت سایت به‌خوبی پیش می‌رفت و روزبه‌روز به کاربران سایت افزوده می‌شد، به‌طوری که پس از هشت ماه فعالیت، رتبه جهانی الکسا از +۸,۰۰۰,۰۰۰ به ۲۳۰,۰۰۰ و رتبه ایران به ۳۱۶۰ رسید! و این خیلی خوب بود. محتوای سایت، چند دقیقه پس از انتشار، در گوگل ایندکس، و در نتیجۀ جست‌وجوی کاربران نمایش داده می‌شد.

سیستم آپلود فایل هم اضافه شد. کاربران می‌توانستند کتاب‌هایی را که ساخته‌اند به‌همراه مشخصات از طریق فرم ارسال کتاب بفرستند تا با نام خودشان در سایت قرار گیرد، کاربرها روزانه هفت‌هشت‌ده تا کتاب می‌فرستادند که پس از بازنگری اجمالی در سایت قرار می‌گرفت.

نسخه‌های جدید کتاب‌ساز هم بیرون آمده بود. پرنیان یک نسخه اختصاصی برای گنجینه معارف (حسین علیزاده) زد؛ اما قوی‌ترین نسخه پرنیان را مؤسسه قائمیه اصفهان خرید. کتاب‌ساز کاتب هم توسط پیشگامان موج تلفن همراه تولید شده بود، بعضی از برنامه‌نویس‌های دانشگاه فردوسی نیز شرکت سماتوس را راه انداخته بودند و فایل‌های جاوای خیلی قوی با دیزاین عالی (مثل تقویم نگار) ارائه داده بودند.

کم‌کم از خردادماه ۱۳۹۰ نسخه‌های اندروید و آیفون هم اضافه شد و بیشتر کتاب‌ها دارای سه نسخه «جاوا و اندروید و آیفون» بودند. آمار روزانه سایت به +۳۰۰۰ بازدید و +۵۰۰ بازدیدکننده رسیده بود؛ اما… روزگار این‌گونه نگذشت.

روزهای پایانی سال ۱۳۹۰ به‌خاطر فشار زیاد روی منابع سرورهای اشتراکی، مجبور به خریداری هاست دانلود شدم؛ اما این راه هم سه ماه بیشتر جواب نداد.

در اردیبهشت ۱۳۹۱ سراغ سرور مجازی رفتم و ماهی چهل‌هزار تومان برایش هزینه کردم تا سایت تعطیل نشود! اما مهرماه بود که قیمت دلار بالا رفت و هزینه‌های سایت دوسه‌برابر! بازهم تا آذرماه ۱۳۹۱ سایت را سرپا نگاه داشتم، سپس برای همیشه تعطیل شد 🙁

سایت درر.آی‌آر

بعد از سال‌ها تجربه فیش‌برداری در دفتر و تقویم و سندهای کاغذی دست‌ساخته و آماده در بازار و همچنین سندهای مجازی همچون Word و OneNote و نرم‌افزارهایی مثل فیش‌نگار و…، با توجه به تجربه چندساله‌ای که از سایت‌داری داشت و نیز مزیت‌های فراوان سایت، به این نتیجه رسیدم که نوشته‌های خود را در سایت، نگهداری کنم.

لوگوی سایت درر

ابتدا در تاریخ ۱۳۹۰.۰۴.۱۴ دامنه نمودار (Nemudar.com) را خریدم؛ اما در تاریخ ۱۳۹۰.۱۲.۲۰ دامین دُرَر (Dorar.ir) را گرفته و تحت عنوان «نوشته‌های شخصی حجت محمدآبادی»، مقالات و نوشته‌های خود در آن قرار دادم.

در کنار این دامنه، دامنۀ نقد (Naqd.ir) به‌هدف نقد برخی خرافات و اباطیل موجود در جامعه در اردیبهشت ۱۳۹۱ راه‌اندازی شد.

تیرماه ۱۳۹۲ هم‌زمان با آغاز ماه رمضان ۱۴۳۴ق برای درج آیات مبارکات قرآن کریم، ساب‌دامین (Quran.Dorar.ir) ایجاد شد… اما آن فضا مهجور ماند و به هدفی که انتظار می‌رفت منتهی نشد! لذا در سال ۱۳۹۷ محتوای آن با دامین اصلی تلفیق شد و بعدها به سایت تخصصی منبر منتقل شد.

بهمن‌ماه ۱۳۹۴ برای دسترسی بهتر به کلیدواژه‌ها و نمایه‌ها (مخصوصاً محتوای طب اسلامی) و نیز تجربه مدیریت محیط‌های ویکی، ساب‌دامین (Wiki.Dorar.ir) توسط آقای محمدحسین نجیب راه‌اندازی شد، و در سال ۱۴۰۲ فعالیت دامنه (WikiTebb.ir) تحت عنوان «دانشنامه طب سنتی اسلامی» آغاز و همۀ محتواهای طبی به آن منتقل شد.

اواخر سال ۱۳۹۶ بر اساس اقتضای سیاست‌های سایت، ساب‌دامین (My.Dorar.ir) برای فرم‌های تماس و اطلاع‌رسانی و اجرای عقد و استخاره و درج وصیت و نیز سامانه برگزاری خودآزمایی و آزمون مذهبی آنلاین ایجاد شد.

سایت اهل‌البیت.کام

لوگوی نشریه پیام اهل بیت

سال ۱۳۹۳ مسئولیت بخش پژوهش حوزه علمیه اهل‌بیت(علیهم‌السلام) و نیز سردبیری فصلنامه داخلی مدرسه به‌نام «پیام اهل‌بیت» را پذیرفتم. این نشریه از سال ۱۳۹۰ فعالیت خودش را آغازیده بود.

در این راستا در تاریخ ۱۳۹۳.۱۰.۳۰ سایت اهل‌البیت.کام (AhlolBeyt.com) را ایجاد کرده و تمام محتویات نشریه را داخل ساب‌دامین (Payam.AhlolBeyt.com) قرار گرفت. ساب‌دامین دیگری نیز برای درج تصاویر مدرسه به‌نام (Gallery.AhlolBeyt.com) ایجاد شد.

فعالیت روی دامین اصلی هم از سال ۱۳۹۵ شروع شد و تقریرات درس‌های مدرسه، نمونه‌سؤالات امتحانی، اخبار و برخی فعالیت‌ها در آن فضا قرار گرفت.

سایت اتاق‌خواب.آی‌آر

در ۱۳۹۵.۰۴.۱۴ فضایی اختصاصی برای بیان و آگاه‌سازی از مسائل جنسی جوانان و حلّ مشکلات خانوادگی همسران به‌نام اتاق‌خواب مهرورزی (OtaqKhab.ir) ایجاد شد.

سرشاخه‌های مهم این سایت عبارت بودند از:

لوگوی سایت اتاق خواب / کانون مهرورزی
  • احکام شرعی
  • سلامت جامعه
  • سلامت جسم
  • سلامت جان
  • سلامت خانواده
  • داستانک

اما با توجه به اشتغالات، اوایل سال۹۶ برخی از محتوای آن به سایت درر، بخش «کانون مهرورزی» منتقل و سایت تعطیل شد.

سایت اهل‌بیت.کام

لوگوی حوزه اهل بیت قلعه گنج

هم‌زمان با هجرت به قلعه‌گنج، اواخر سال ۱۳۹۶ سایت اهل‌بیتِ.کام (AhleBeyte.com) برای ثبت گزارش‌ها و فعالیت‌های مدرسه ایجاد شد.

.

بخش گالری سایت هم فعال شد تا فعالیت‌های تبلیغی طلاب و مدرسه در قسمت گالری قرار گیرد.

و در سال۹۸، کانال اینستاگرام @hoze.qaleganj جایگزین آن شد.

سایت وصیت آنلاین

لوگوی سایت ویلز وصیت نامه آنلاین

از سال ۱۳۹۸ سایت ویلز (wills.ir) به‌عنوان اولین سایت ثبت وصیت مجازی آنلاین ایجاد شد.

فرم‌های سایت ویلز به‌صورت آموزشی تنظیم شده و کاربر علاوه بر ثبت وصیت، گام‌به‌گام با مراحل ثبت یک وصیت صحیح آشنا می‌شود.

در پایان، کد رهگیری برایش پیامک شده و از طریق آن، دسترسی به متن وصیت ممکن خواهد بود.

پیوسته پیروز باشید

5 در مورد “درباره من”

  1. جناب حجت محمد آبادی سلام

    بااینکه از آخوند جماعت خوشم نمیاد ولی با سبک کاری که برای خودت انتخاب کردی حال کردم. معلومه که می خوایی ی آخوند سنتی نباشی تا بتونی با نسل جوان ارتباط برقرار کنی. این خوبه! موفق باشی و پایدار.

    بعیده حدس بزنی چجوری به سایتت سرک کشیدم. ی سرچ ساده در مورد حل مشکل پاورقی مقاله ام برای ی مجله که ویراستارش گیر داده بود که با ی فرمت خاصی باید باشه . استفاده کردم از نوشته ات. اجرت به گردن هرکی دوست داری. زکات علم هم با این چیزها پرداخت میشه. ماچ ماچ ماچ

    البته اگر سخن ور خوبی هم باشی مثل من- خدای نکرده یادت نرفته که من آخوند نیستم- آینده خوبی در این مسیر در انتظارته.
    ی پیشنهاد هم برات دارم : لازم نیست ی آخوند همیشه پای منبر بره و یا به جوجه آخوند های دیگه درس بده، میتونی با سواد کامپیوتریت به موسسه های فنی بری و تدریس کنی اونوقت اون وسط مسط ها هم میتونی ارشادشون کنی. خ خ خ خ

    1. با سلام و تشکر از دیدگاه شما
      سعی بنده بر این هست که روحانی سنتی آپدیت باشم، تلاش من در راستای استفاده از تکنولوژی و ابزارهای روز برای سرعت‌بخشیدن به همون سیستم سنتی حوزه است و با روحانیت مدرنیته و کلاسیک و ژیگول موافق نیستم! 😉

  2. خریدار دامنه

    سلام من میخام دامنه سایت شما رو بخرم لطفا بریا مذاکرات بیشتر ایمیل بزنید saradar.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *